Energie abordable

Na de eerste oliecrisis van 1973 is in het westen naarstig gezocht naar nieuwe voorraden fossiele brandstoffen. Deze zijn ook gevonden, onder andere onder de Noordzee en in de golf van Mexico. Doordat deze voorraden langzamerhand opraken, worden de westerse landen weer meer en meer afhankelijk van olieproducerende landen. Om niet geheel afhankelijk te worden van deze landen is men naarstig op zoek naar alternatieve vormen van energie. Hernieuwbare energie is schone, duurzame en onuitputtelijke energie die het leefmilieu niet schaadt. Voorbeelden zijn windenergie en zonne-energie. Zo zetten zonnepanelen zonlicht om in elektriciteit via PV cellen. Windturbines wekken elektriciteit op via wind.


Gewone elektriciteit die opgewekt wordt via de klassieke (fossiele) energieproducenten noemt grijze stroom. Fysisch is er geen verschil tussen beide. Het grote voordeel van groene stroom is dat het duurzaam en dus beter voor het milieu is.

Te Parijs, op 12 december stemden de bijna 200 deelnemers in met een nieuw bindend klimaatakkoord. Daarmee moet de uitstoot van broeikasgassen worden teruggedrongen en de opwarming van de aarde worden beperkt. De opwarming van de aarde moet worden beperkt. De wereldwijde stijging van de temperatuur moet in 2100 beperkt zijn tot 2°C vergeleken met het niveau van voor de opkomst van de industrie. Er wordt gestreefd om die stijging met 2°C te verlagen tot 1,5 graad.
Eind september 2016 heeft de Raad Milieu het klimaatverdrag van Parijs geratificeerd. Begin oktober 2016 deed het Europees Parlementhetzelfde. Het klimaatverdrag is 4 november 2016 in werking getreden.

De elektriciteitsprijzen zijn de laatste 10 jaar alleen maar gestegen. Het laatste jaar zelfs met 20%! Cinergy kan deze uitgaven niet alleen verlagen, maar zelfs voor 20 jaar bevriezen!
De elektriciteitsprijs (en de afhankelijkheid ervan) zal alleen maar toenemen indien er niet structureel wordt overgeschakeld naar cinergy solar. Om het akkoord van Parijs (rond CO2-uitstoot vermindering) te realiseren moet elk van ons een inspanning leveren. Neem samen met ons die verantwoordelijkheid op voor een schonere toekomst met minder CO2.

Onze unieke formule zal er voor zorgen dat de volgende 20 jaar uw budget niet zal toenemen. Doordat wij geen electriciteit verkopen, is onze prijs niet onderhevig aan de constante prijsstijgingen en hoge distributiekosten. Cinergy Europe is een dynamisch bedrijf dat sterk gelooft in hernieuwbare energie. Cinerg

Cinergy Groep realiseerde de laatste 5 jaar 100Mw hernieuwbare energieprojecten. Dat zijn 450.000 zonnepanelen en een oppervlakte van 215 voetbalvelden. Wij geloven zo sterk in cinergy solar, dat we ons engageren om in UW zonne-installatie te investeren!